BALI Jooga- + KulttuuriRETRIITTI

03.2024


[Tarkemmat päivät vahvistuvat tuota pikaa mutta blokkaa jo maaliskuuta alustavasti kalenteriisi sillä tämä retriitti myydään loppuun nopeasti!]

 

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

 

Joogaa kaikille

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Nainen, mies, iso, pieni, luja, herkkä, vahva, pehmeä, kankea, notkea, ujo tai rohkea. Aiempaa kokemusta joogasta tai ei, retriittimme jooga ottaa kaikki tasot huomioon. Emme “suorita” joogaa. Joogan tarkoitus on ihmisen oman henkisen- ja fyysisen polun tukeminen, tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen omanlaatuisen ja näköisen kokemuksen.

 

TMI SKYogini | Joogaretriitti BALI 2024

BALIN Retriittimme
3-9.3. 2023
suomalaisille oli huikea menestys. Kakkos-osaa toivottiin heti osallistujien toimesta!

 

Siksi haluammekin tarjota Sinulle ensi vuonna mahdollisuuden kokea “oikea” Bali, tämä maagisen kiehtova saari, joka on rakas kotimme.

“Todellinen syväsukellus Balin kulttuuriin ja “oikeaan” autenttiseen Baliin, ei todellakaan mitään turistiretkiä.”
~ Sari H. {Balin retriitti osallistuja 03.2023]

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

Balia tituleerataan jumalten saareksi

 

Ei ihme, sillä Balilaiset ovat vahvasti yhteydessä päivittäisten seremonioiden kautta henkisyyteen. Koe nyt itse mitä tarkoittaa Balin uskomaton parantava ja voimaannuttava energia ja ihastu ikihyviksi!

 

 

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

Ainutlaatuinen kokemus

“Minun omakohtainen pitkälti yli kymmenen vuoden Aasian kokemus – asuminen ja työskentely Aasiassa ja erityisesti Balilla heijastuvat luonnollisesti joogan opetuksessani. On sydämeni asia jakaa joogan eri aspekteja fyysisestä harjoituksesta sisäiseen. Intohimonani on Nada Yoga eli joogan ääni ja keskitymmekin retriitillä avaamaan sydäntä ja ääntä mm Mantran laulamisen voimalla.
Saat kosketuksen autenttisiin Balin seremonioihin ja kiehtovaan henkisyyteen – yllätysohjelmaa roppakaupalla luvassa!”

“Saavuta yhteys ja rauha omaan itseen rakkaudella ja henkisyydellä räätälöidyn joogaretriittimme kautta”.

~Sanna

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

Autenttinen elämysmatka 

 

“Retriitti oli huikean hieno kokemus kaiken kaikkiaan! Mahtava syväsukellus joogaan, Baliin, Balin kulttuuriin ja elämään siellä. Retriitin ohjelmat olivat huolellisesti valittuja ja mielenkiintoisia.”

~ Sari H. {Balin retriitti osallistuja 03.2023]

 

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

“Sanna – olet ihana lämmin, sydämellinen ja valoisa persoona, huippuammattilainen joogan saralla.”
~ Sari H. [Balin retriitti osallistuja 03.2023]

“Olet hyvä jooga opettaja , hyvä pedagogi ja kiinnostava persoona. Ihanaa että sain tutustua sinuun. Joogaa oli sopivasti. Hyvä balanssi.
~ Marjaana C.
[Balin retriitti osallistuja03.2023]

TMI SKYogini | Joogaretriitti BALI 2024

Turvallinen  joogaympäristö

 

Auringonnousun aikaan ~

 

Miten ihanaa onkaan joogailla tropiikissa, tuntea lämpö kehossa, nousevan aamu-auringon valo, sirkkojen siritys, lintujen liverrys. Keho on notkeampi lämmössä. Nivelet nauttivat niin tästä ilmastosta. Harjoituksen jälkeen herkullinen, terveellinen ja monipuolinen 100% vegaaninen aamiainen ja laadukas tuore kahvi tai vasta valmistettu smoothie/ tuore puristettu mehu.

 

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

Bale [eli katettu terassi jossa voi mm nauttia varjosta ja syödä, lukea, meditoida, torkahtaa…]

 

Fiilistele tämä: nauti herkullisesta ruuasta ja erityisesti tuoreista eksoottisista hedelmistä. Tutustu temppeleihin ja koe Balilaiset autenttiset seremoniat. Tutki taidetta ja kulttuuria. Nauti siestasta hotellin omalla altaalla. Rentoudu hieronnan, akupunktion tai Balilaisen energiahoidon johdattamana. Opi Balilaisesta elämästä ja saa sisäpiirin vinkit suoraan saaren konkareilta – Sannalta (useita vuosia koti Balilla) ja Bagukselta (lue lisää hänestä – scrollaa alas).

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

Traditioita &
Symboliikkaa

 

Lohikäärme [naga] on Indonesialaisen mytologian myyttinen olento.  Lohikäärmeet ovat kautta aikojen kiehtoneet ja kiinnostaneet niin lännessä kuin idässä.
Jaavalla ja Balilla uskotaan, että jumalat lähettivät lohikäärmeet maan päälle auttamaan ja tukemaan ihmisiä. Balin lohikäärmeet ovat hyväntahtoisia ja niitä nähdäänkin usein temppeleissä,  rakennusten kulmissa ja pihapuutarhoissa.

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

 

Sijainti 

Retriitti tapahtuu Balilla. Olemme kaiken keskellä, aivan Ubudin sydämessä.

Sinulla on näppärästi kävelymatka ympäristössä oleviin kauppoihin, ravintoloihin ja Ubud markkinapaikalle. Myös mm Ubud Palace ja Monkey Forrest ovet kiven heiton päässä. Vaikka olemme näin upean keskeisellä paikalla on tunnelma hyvin rauhaisa. Kohteessamme on oma iso piha- ja puutarha-alue ja onkin helppo unohtaa, että olemme kaiken ytimessä!

Retriittikohteessa sinua palvellaan myös suomenkielellä! Sannan retriittipartneri Bagus on Suomalais/Balilainen

 

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

Aurinko-terapiaa

Balin ilmasto on trooppinen ja vuodenaikojen vaihteluita ei juurikaan ole. Sää on yleisesti ottaen lämpimän kostea kesäsää. Leppoisat lomapäivät kutsuvat joogaharjoituksen ja aamiaisen jälkeen  rentoutumaan hyvän kirjan ja raikkaan juoman parissa altaalla aurinko-energiasta nauttien.

Nyt, katso kuvaa, olisitko sinä viettämässä siestaa juuri täällä ?

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

Makoisat unet 

 

Nuku kuin oikea prinsessa ~
olisiko tämä kotisi retriitin ajan?

 

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

Tutustu Bagukseen

 

Bagus on maailman kansalainen. Hän asui lapsena ashramissa Intiassa. Opiskelut hän suoritti Isossa-Britanniassa. Baguksen isä on Balilta ja äiti Suomen pohjois-karjalasta. Bagus puhuu sujuvasti indonesiaa, Balin kieltä, englantia ja suomea! Bagus asuu Balilla ja vetää Ubudissa, aitoja autenttisia Balilaisia perinteitä kunnioittaen, kaunista  perhehotellia.

Luonnistuukohan Bagukselta pohjois-karjalan murre? Otetaan selvää!

 

 

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

Ota yhteyttä:

Vastaatko Balin kutsuun tai
jäikö jokin askarruttamaan?

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää.
Kuulen mielelläni Sinusta, miksi juuri Sinä haluaisit tälle retriitille.

Sähköposti:
sanna@skyogini.com

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

Tervetuloa!

Lämpimästi tervetuloa mukaan! Oma paikka Balin seikkailuun kannatta varata pian sillä tämä on todella kysytty retriitti. Nimilista kasvaa kiinnostuneista päivä päivältä. Haluamme säilyttää ryhmän koon intiiminä parhaan mahdollisen kokemuksen taataksemme.

Ilmoittaudu halukkaiden listalle ja
lisä-info: sanna@skyogini.com

 

 

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024

Vaihtoehto aktiviteetteja

 

Haluaisitko partnerisi mukaan, mutta hän ei halua joogata? Ei huolta, ohjelmamme on räätälöity niin, että tarjonta on rikasta ja jokaiselle löytyy jotakin kiinnostavaa ja mielekästä nähtävää ja tekemistä.

Tervetuloa mukaan Balin seikkailuun!

 

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2024