BALI ~ Jooga- ja kulttuuri-RETRIITTI 3-9.3. 2023
suomalaisille

Balia tituleerataan jumalten saareksi

 

Ei ihme, sillä Balilaiset ovat vahvasti yhteydessä päivittäisten seremonioiden kautta henkisyyteen. Koe nyt itse mitä tarkoittaa Balin uskomaton parantava ja voimaannuttava energia ja ihastu ikihyviksi!

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2023

 

 

Ainutlaatuinen kokemus

“Minun omakohtainen pitkälti yli kymmenen vuoden Aasian kokemus – asuminen ja työskentely Aasiassa ja erityisesti Balilla heijastuvat luonnollisesti joogan opetuksessani. On sydämeni asia jakaa joogan eri aspekteja fyysisestä harjoituksesta sisäiseen. Intohimonani on Nada Yoga eli joogan ääni ja keskitymmekin retriitillä avaamaan sydäntä ja ääntä mm Mantran laulamisen voimalla.
Saat kosketuksen autenttisiin Balin seremonioihin ja kiehtovaan henkisyyteen – yllätysohjelmaa luvassa!”

“Saavuta yhteys ja rauha omaan itseen rakkaudella ja henkisyydellä räätälöidyn joogaretriittimme kautta”.

~Sanna

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2023

Bale [eli katettu terassi jossa voi mm nauttia varjosta ja syödä, lukea, meditoida, torkahtaa…]

 

Fiilistele tämä: nauti herkullisesta ruuasta ja erityisesti tuoreista eksoottisista hedelmistä. Tutustu temppeleihin ja koe Balilaiset autenttiset seremoniat. Tutki taidetta ja kulttuuria. Nauti siestasta hotellin omalla altaalla. Rentoudu hieronnan, akupunktion tai Balilaisen energiahoidon johdattamana. Opi Balilaisesta elämästä ja saa sisäpiirin vinkit suoraan saaren konkareilta – Sannalta (useita vuosia koti Balilla) ja Bagukselta (lue lisää hänestä – scrollaa alas).

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2023

Traditioita &
Symboliikkaa

 

Lohikäärme [naga] on Indonesialaisen mytologian myyttinen olento.  Lohikäärmeet ovat kautta aikojen kiehtoneet ja kiinnostaneet niin lännessä kuin idässä.
Jaavalla ja Balilla uskotaan, että jumalat lähettivät lohikäärmeet maan päälle auttamaan ja tukemaan ihmisiä. Balin lohikäärmeet ovat hyväntahtoisia ja niitä nähdäänkin usein temppeleissä,  rakennusten kulmissa ja pihapuutarhoissa.

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2023

 

Sijainti 

Retriitti tapahtuu Balilla. Olemme kaiken keskellä, aivan Ubudin sydämessä.

Sinulla on näppärästi kävelymatka ympäristössä oleviin kauppoihin, ravintoloihin ja Ubud markkinapaikalle. Myös mm Ubud Palace ja Monkey Forrest ovet kiven heiton päässä. Vaikka olemme näin upean keskeisellä paikalla on tunnelma hyvin rauhaisa. Kohteessamme on oma iso piha- ja puutarha-alue ja onkin helppo unohtaa, että olemme kaiken ytimessä!

Retriittikohteessa sinua palvellaan myös suomenkielellä! Sannan retriittipartneri Bagus on Suomalais/Balilainen

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2023

 

Joogaa kaikille

 

Olet lämpimästi tervetullut juuri sellaisena kuin olet! Nainen, mies, iso, pieni, luja, herkkä, vahva, pehmeä, kankea, notkea, ujo tai rohkea. Aiempaa kokemusta joogasta tai ei, retriittimme jooga ottaa kaikki tasot huomioon. Emme “suorita” joogaa. Joogan tarkoitus on ihmisen oman henkisen- ja fyysisen polun tukeminen, tarjoten jokaiselle henkilökohtaisen omanlaatuisen ja näköisen kokemuksen.

TMI SKYogini | Joogaretriitti BALI 2023

Aurinko-terapiaa

Balin ilmasto on trooppinen ja vuodenaikojen vaihteluita ei juurikaan ole. Sää on yleisesti ottaen lämpimän kostea kesäsää. Leppoisat lomapäivät kutsuvat joogaharjoituksen ja aamiaisen jälkeen  rentoutumaan hyvän kirjan ja raikkaan juoman parissa altaalla aurinko-energiasta nauttien.

Nyt, katso kuvaa, olisitko sinä viettämässä siestaa juuri täällä ?

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2023

Makoisat unet 

 

Nuku kuin oikea prinsessa ~
olisiko tämä kotisi retriitin ajan?

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2023

Tutustu Bagukseen

 

Bagus on maailman kansalainen. Hän asui lapsena ashramissa Intiassa. Opiskelut hän suoritti Isossa-Britanniassa. Baguksen isä on Balilta ja äiti Suomen pohjois-karjalasta. Bagus puhuu sujuvasti indonesiaa, Balin kieltä, englantia ja suomea! Bagus asuu Balilla ja vetää Ubudissa, aitoja autenttisia Balilaisia perinteitä kunnioittaen, kaunista Gayatri perhehotellia.

Luonnistuukohan Bagukselta pohjois-karjalan murre? Otetaan selvää!

 

 

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2023

Ota yhteyttä:

 

Vastaatko Balin kutsuun? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää. Vastaan mielelläni kysymyksiin.

sanna@skyogini.com

TMI SKYogini Joogaretriitti BALI 2023