BALI ~ Jooga- ja kulttuuri-RETRIITTI 3-9.3. 2023
suomalaisille

Balia tituleerataan jumalten saareksi

 

Ei ihme, sillä Balilaiset ovat vahvasti yhteydessä päivittäisten seremonioiden kautta henkisyyteen. Koe nyt itse mitä tarkoittaa Balin uskomaton parantava ja voimaannuttava energia ja ihastu ikihyviksi!

 

 

Ainutlaatuinen kokemus

 

“Minun omakohtainen yli kymmenen vuoden kokemus Aasiasta ja monet asutut vuodet mm Balilla heijastuvat myös joogan opetuksessani. On sydämeni asia jakaa joogan eri aspekteja fyysisestä harjoituksesta sisäiseen. Intohimonani on Nada Yoga eli joogan ääni ja keskitymmekin retriitillä avaamaan sydäntä ja ääntä mm Mantran laulamisen voimalla. Saat kosketuksen Balin seremonioihin ja henkisyyteen – yllätysohjelmaa luvassa! Saavuta yhteys ja rauha omaan itseen rakkaudella ja henkisyydellä räätälöidyn joogaretriittimme kautta”.

” ~Sanna

Fiilistele tämä: nauti herkullisesta ruuasta ja erityisesti tuoreista eksoottisista hedelmistä. Tutustu temppeleihin ja koe Balilaiset autenttiset seremoniat. Tutki taidetta ja kulttuuria. Nauti siestasta hotellin omalla altaalla. Rentoudu hieronnan, akupunktion tai Balilaisen energiahoidon johdattamana. Opi Balilaisesta elämästä ja saa sisäpiirin vinkit suoraan saaren konkareilta – Sannalta (useita vuosia koti Balilla) ja Bagukselta (oma perhehotelli Balilla ja Bagus on puoliksi Balilainen/Suomalainen).

Sijainti 

Retriitti tapahtuu Balilla. Olemme kaiken keskellä, aivan Ubudin sydämessä.

Sinulla on näppärästi kävelymatka ympäristössä oleviin kauppoihin, ravintoloihin ja Ubud markkinapaikalle. Myös mm Ubud Palace ja Monkey Forrest ovet kiven heiton päässä. Vaikka olemme näin upean keskeisellä paikalla on tunnelma hyvin rauhaisa. Kohteessamme on oma iso piha- ja puutarha-alue ja onkin helppo unohtaa, että olemme kaiken ytimessä!

Retriittikohteessa sinua palvellaan myös suomenkielellä! Sannan retriittipartneri Bagus on puoliksi Balilainen ja hänen äitinsä on pohjois-Karjalasta.

Aurinko-terapiaa

Balin ilmasto on trooppinen ja vuodenaikojen vaihteluita ei juurikaan ole. Sää on yleisesti ottaen lämpimän kostea kesäsää. Leppoisat lomapäivät kutsuvat joogaharjoituksen ja aamiaisen jälkeen  rentoutumaan hyvän kirjan ja raikkaan juoman parissa altaalla aurinko-energiasta nauttien.

Nyt, katso kuvaa, olisitko sinä viettämässä siestaa juuri täällä ?

Ota yhteyttä:

 

Vastaatko Balin kutsuun? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää. Vastaan mielelläni kysymyksiin.

sanna@skyogini.com