BALI ~ Jooga- ja kulttuuri-RETRIITTI maaliskuussa 2023
suomen kielellä

Balia tituleerataan jumalten saareksi

 

Ei ihme, sillä Balilaiset ovat vahvasti yhteydessä päivittäisten seremonioiden kautta henkisyyteen. Balilla on uskomaton parantava ja voimaannuttava energia.

 

 

Ainutlaatuinen kokemus

 

Ihastu joogan eri aspekteihin fyysisestä harjoituksesta sisäiseen ja saavuta yhteys ja rauha omaan itseesi. Nauti herkullisesta ruuasta ja erityisesti tuoreista eksoottisista hedelmistä. Tutustu temppeleihin ja koe Balilaiset autenttiset seremoniat. Tutki taidetta ja kulttuuria. Nauti siestasta hotellin omalla altaalla. Rentoudu hieronnan, akupunktion tai Balilaisen energiahoidon johdattamana. Opi Balilaisesta elämästä ja saa sisäpiirin vinkit suoraan saaren konkareilta – Sannalta (useita vuosia koti Balilla) ja Bagukselta (puoliksi Balilainen/Suomalainen).

Lisätiedot ja hinnat tulossa pian.

 

Majoitus 

Majoitus sekä itse retriitti tapahtuu Balin Ubudin sydämessä, tunnelmallisessa Gayatri hotellissa.

Gayatrista sinulla on näppärästi kävelymatka ympäristössä oleviin kauppoihin, ravintoloihin ja Ubud markkinapaikalle. Myös mm Ubud Palace ja Monkey Forrest ovet kiven heiton päässä. Vaikka olemme näin upean keskeisellä paikalla on tunnelma Gayatrissa hyvin rauhaisa. Gayatrilla on oma iso piha- ja puutarha-alue ja onkin helppo unohtaa, että olemme kaiken ytimessä!

Puoliksi Suomalaisomistuksessa olevassa Gayatrissa sinua palvellaan myös suomenkielellä! Hotellin omistajan (Bagus) isä on Balilainen ja äiti pohjois-Karjalasta.

Aurinko-terapiaa

Gayatrin allas-alue on todella viihtyisä ja kutsuukin rentoutumaan hyvän kirjan ja raikkaan juoman parissa.

Joogaharjoituksen ja aamiaisen jälkeen siesta . . .