News

Puistojooga @Rekolan paahtimo – kick start!

Puistojooga @Rekolan paahtimo – kick start!

Kevättä tulvillaan! Tätä kirjoittaessa pääkaupunkiseudun keväämme on saanut myös räntää niskaan mutta se ei poista faktaa, että valoa on enemmän ja päivät ovat jo paljon pidempiä. Ah ihanaa, kesä on ihan kohta!

On aika siis polkaista käyntiin puistojooga. Viime kesän ulkojoogailu kokemukset olivat sangen positiiviset ja kannustavat.
Kick start tapahtuu torstaina 06.05. jolloin avautuu Kahvi Charlotta Roasteryn kesäkahvila ja 12:30 on tarjolla ilmainen jooga. Joogasessio on noin tunnin mittainen ja avoinna kaikille kiinnostuneille. Tosin koronarajoituksia kunnioittaen, otamme joogaan vain 10 ensimmäisenä paikalle tullutta mukaan. Tulethan paikalle vain täysin terveenä. Oma matto mukaan! Paikka: Kahvi Charlotta Roasteryn pihanurmi, Rekola [säävaraus].
Joogailun jälkeen maistuu herkulliset paahtimon kahvit entistä ihanammalle!

Edit —> päivämäärä siirtyy toukokuun puolenvälin jälkeen johtuen AVI:n kokoontumisrajoituksista! Uutta tietoa tulee heti kun tiedämme enemmän.

ps. Kesän kotimaan jooga- ja hyvinvointiretriitit myyvät nyt täyttä häkää. Kesäkuun retriitti on jo lähes täynnä. Heinäkuulle vielä tilaa. Täältä: skyogini.com/yoga-retreat-2021/

Leave a Reply

3 comments for Puistojooga @Rekolan paahtimo – kick start!

 1. Ilse Lyly says:

  Ilse Lyly, mummo amatööri, tahtoo mukaan kick starttiin

  1. Sanna Kokkonen says:

   Ihanaa Ilse mummo :)) nyt tosin ajankohta hiukan siirtyy johtuen AVIN rajoituksista. Palaamme asiaan! Kiitos sinulle ja kuullaan!

  2. Sanna Kokkonen says:

   Hei Ilse,

   Tiedoksi, jollet ole vielä fb Rekolaryhmästä jo huomannut – puistojooga alkaa huomenna la 15.05. paahtimolla 12:30.
   Ensimmäinen tutustumiskäynti on ilmainen 🙂 tervetuloa Joukontie 42!